Hvem er Markisecentralen

Om os

Vi er en mindre virksomhed, med en stor erfaring indenfor udvendig solafskærmning. Vi har valgt at fokusere udelukkende på udvendige rum og solafskærmning. Vi kender derfor markedet samt de bedste og mest moderne løsninger. Istedet for mange ansatte har vi valgt at fokusere på tætte samarbejdspartnere, dette gør at vi kan holde priserne i bund samtidig med, ikke at gå på kompromis med kvalitet og service.

Hvad vi kan

Vores lille størelse og et målrettet fokus på udvendige rum og solafskærmning gør, at vi kan tilbyde et stort udvalg af de bedste løsninger på markedet til fornuftige priser. Vi tilbyder professionel og uforpligtende rådgivning i såvel simple som mere komplette løsninger. Vi arbejder på at få priser på hjemmesiden for at gøre markedet mere overskueligt for vores kunder og det vil derfor være muligt at se priser og få inspiration allerede inden du kontakter os.

Vores Varemærker

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form.

Overskuelighed

Få en ide om prislejet, samt et overblik over markedets bedste løsninger direkte her på siden. Vi ved at markedet kan virke lidt uoverskueligt, det har vi valgt at gøre op med.

Markedskendskab

Vi tilbyder et stort udvalg af de bedste løsninger på markedet, til fornuftige priser. Gennem vores tætte samarbejdspartnere tilbyder vi skræddersyede løsninger til hele bygningen.

Webshop

Med vores webshop gør vi det muligt for vores kunder at finde listepriser på mange af vores produkter med det samme.

Rådgivning

Rådgivning hos os er altid uforpligtende, professionnel og gratis. Vi rådgiver, måler op og sender et tilbud. Alt sammen helt uforpligtende og gratis.

Fleksibilitet

Fra måden du handler med os på, til løsningen vi tilbyder dig er vi altid fleksible. Det betyder at de løsninger vi tilbyder går fra de helt simple til de mere komplette og specialiserede løsninger.


Håndværk

Montage er et håndværk og hos markisecentralen benytter vi os kun af top professionele håndværkere. Alle vores montører har mange års erfaring inden for montage af Udvendig Solafskærmning.
starbookarrow-downlayers