Glasinddækning fra Lumon
Det sikre valg

Når altanen skal afskærmes fra støj samt vind og vejr er kvalitet, design og ekspertise det vigtigste. Det er blandt andet derfor, vi har valgt at samarbejde med Lumon.
Lumon_logo
ENKELT fleksibelt og smagfuldt

En glasinddækning Fra Lumon

En glasinddækning fra Lumon giver et moderne og stilfuldt look samtidig med, at den åbner området op for nye muligheder. De rammeløse glas tillader, uforstyrrede udsigter og skaber rum med en dyb fornemmelse af åbenhed og forbindelse til udendørs. En glasinddækning lavet med foldeglas, er designet til fleksibilitet og funktionalitet og lader dig skabe dit eget smarte uderum, helt efter dine behov.
Kontakt os
Markisecentralen logo

Den ultimative
oplevelse

Med over 40 års erfaring i udvikling og mere end én million tilfredse kunder er Lumon det sikre valg.

Som pionerer inden for rammeløse glasløsninger, har Lumon årtiers forskning og udvikling i ryggen. Med over 40 års ekspertise i at udvikle og fremstille praktiske uderum samt ca. én million tilfredse kunder verden over, er Lumons produkter det sikre valg.
Lumon_logo

Skab dig et nyt liv i stil

Stil handler om detaljer, og Lumon har taget hånd om hver eneste detalje. Hvert eneste håndtag, hver profil og hver overfladebehandling er omhyggeligt udviklet til at leve op til standarderne i det bedste af nordisk design og funktionalitet.

En oplevelse af kvalitet

Alle Lumons design er fokuseret på at levere den bedst mulige ydelse og oplevelse. Det mærkes tydeligt i brugen af systemerne. Hver gang du trækker, glider eller folder, for du følelsen af kvalitet og godt design. Den glatte og problemfrie  oplevelse du få  ved brugen af deres produkter, er uden lige på markedet.

Udviklet til hverdagen

Lumon har taget deres kundeoplevelser fra de sidste 40 år, de bedste praksisser fra over 10 af deres tidligere produktversioner og samlet dem alle til en funktionel produkt familie. Men det er ikke det hele - Lumon har testet alle disse løsninger i de mest avancerede testlaboratorier samt i den mest krævende: den virkelige verden.
Lumon_logo
Meningsfuldt arbejde

Læs om vores samarbejde

Hos Markisecentralen har vi stor ekspertise i at sætte Lumons systemer op, og vi sætter en ære i, at levere et perfekt endeligt produkt til vores kunder. Vi er dedikerede til vores tætte samarbejde med Lumon og står et hundrede procent bag deres kvalitets produkter.

Hos Lumon er der altid styr på tingene og de er derfor vores foretrækne leverandør. Det hjælper både os som forhandler og vigtigst af alt, hjælper det vores kunder.

Tryk på knappen nedenfor hvis du er interesseret i et løsningsforslag og pris på din glasinddækning.
Markisecentralen logo

Det bedste
valg

Der er to muligheder at vælge imellem, når du skal beslutte, hvordan du ønsker, at din Lumon glasløsning skal fungere: folde eller skyde Begge muligheder er rammeløse og giver dig en klar og uhindret udsigt over det fri. Mens den ene løsning glides og stables på skinner, trækkes den anden tilbage og åbnes ved siden af en væg. Begge er fremragende løsninger, begge er af højeste kvalitet - vores eksperter vil hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed til at opfylde dine behov.
Lumon skydeglas

Skydeglas

Det glidbare Lumon glaspartisystem
er det rigtige valg, hvis du ønsker, at glaspanelerne skal glide til siden. Med dette valg åbnes glaspanelerne ved at glide dem jævnt sammen på deres egne skinner. Glaspanelerne stables derefter op i den ene ende og sikrer, at du kan nyde udsigten til det fri uden hindringer.
Lær mere
Lumon foldeglas

Foldeglas

Det trækbare Lumon glassystem er det rigtige valg, hvis du ønsker, at glaspanelerne skal åbnes helt.
Med denne valgmulighed åbnes glaspanelerne ved at trække dem tilbage op ad en væg, så du får endnu mere åben plads, når du ønsker det.
Lær mere 

Tal lyver ikke. Lumon er den sikre løsning.

Lumon har over 40 års ekspertise i at udvikle og fremstille altaninddækninger samt ca. én million tilfredse kunder verden over. Lumons produkter er derfor det sikre valg.

1.000.000

+

Tilfredse
Kunder

40

+

Års
Ekspertise

4 gode grunde til at få en glasinddækning

Der er mange gode grunde til, at investere i en rammeløs glasinddækning når altanen skal afskærmes.
Vind og vejr
En af de hyppigste årsager til at vores kunder vælger at få en glasinddækning er vinden. Det blæser meget i Danmark og altan er ikke særligt brugbar når det blæser. Derfor er en glasinddækning en god investering da man, med en glasinddækning kan udnytte sine kvadratmetre optimalt.
Energibesparelse
Ved altaner der f.eks. går hele vejen langs den ene facade, skaber en glasinddækning en slags bufferzone mellem udendørs og indendørs og kan give en energibesparelse på op til 34%.
Lyd isolering
De rammeløse glas kommer i op til 12mm og har en eminent lydisolerende effekt. En test lavet i tyskland viste en reduction på hele 26 decibels. Lumons foldeglas klarede det derfor bedst af alle foldeglas på markedet. I mange tilfælde vil man kunne halvere støjen fra gaden.
Sikkerhed og kvalitet
En glasinddækning fra Lumon er lavet af produkter i bedste kvalitet og man skal derfor ikke være nærvøs for sikkerheden. Føl dig tryg ved at lade dine kæledyr og børn lege på din glasafskærmede altan, mens glaspanelerne er lukkede og låste. Læn dig tilbage, nyd det, og bare rolig! De sikre systemer holder også uønskede gæster, dyr, fugleklatter osv. væk.

Vi kan nu endelig udnytte vores atlan fuldt ud også når det blæser og regner"

Det er ikke unormalt at kunder siger dette, efter de har fået sat deres glasinddækning op. Kontakt os for at høre om dine muligheder.
4.6 / 5 on TrustPilot
100%
GENANVENDELIGE
MATERIALER

Materialer af højeste kvalitet

Alle Lumons produkter er omhyggeligt konstruerede og designede til at opfylde bygningsreglementer og overstige kundernes forventninger. Vores produkter understøttes af årtiers forskning og udvikling, og vores systemer og emballage er fremstillet af 100 % genanvendelige materialer.

Klar til at høre om dine muligheder?

Rådgivning

Har du brug for rådgivning, så tryk på knappen og udfyld formularen

Få rådgivning

Ring til os

Du er altid velkommen til at ringe til os med spørgmål eller forespørgsler 

25 70 50 08

Projekter

Se vores tidligere projekter lavet med foldeglas eller skydeglas

Se projekter

Stilhed er den nye komfort

At have et sted, hvor du kan koble fra, er en af de mest værdifulde ting i dit liv. Lumons kvalitetsmaterialer og -installationer giver dig et roligt, afskærmet sted mellem det udvendige og det indvendige i dit hjem. Lumon glasløsninger blokerer 50 % af forstyrrende udendørsstøj.
OP TIL
50%
MINDRE STØJ

5 års garanti

Med en glasinddækning fra Lumon for du 5 års garanti på materiellet og vi fra Marksecentralen giver ligeledes 5 års garanti på opsætningen.

Lumon tilbyder fuld reservedel tilgængelighed i 10 år fra den oprindelige købsdato og derudover 20 års reservedel tilgængelighed på funktionelle og sikkerhedsrelaterede komponenter.

Energibesparelse og ekstra plads. Alt i ét.

Lumon glasløsninger beskytter din terrasse og dit hjem mod ekstreme vejrforhold og hjælper dig med at spare energi og penge, samtidig med at du øger dit hjems levekomfort.
OP TIL
34%
ENERGIBESPARELSER

Integreret solafskærmnings- system

Et meget bekvemt og diskret integreret system af Lumon-persienner hjælper dig med at regulere sollys og temperatur på din terrasse og giver dig samtidig ekstra privatliv, når du ønsker det.
Hør nærmere

Kontakt info

info@markisecentralen.dk
+45 25 70 50 08
Yderholmen 13,
2750 Ballerup
starbooklayers